Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΠΡΟΦΙΛ

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ…

Πιστεύουμε ότι όλοι άνθρωποι πρέπει να έχουν τον χρόνο να απολαμβάνουν την καθημερινότητα τους. 

Βασιζόμενοι λοιπόν στην άριστη γνώση της συνεχούς  μεταβαλλόμενης φορολογικής κατάστασης στη χώρα μας, σας βοηθάμε να νιώσετε  την ασφάλεια που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε και να μη βρίσκεστε αντιμέτωποι με προβλήματα που δεν πρέπει να σας απασχολούν.

Με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια σε θέματα λογιστικά και φοροτεχνικά, είμαστε σε θέση σας παρέχουμε τεκμηριωμένες και αξιόπιστες συμβουλές σε θέματα ιδρύσεως ατομικών επιχειρήσεων και νομικών προσώπων.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας σας καθοδηγούμε στη σωστή λειτουργία της επιχείρησης σας από την ίδρυση της και σε όλη την πορεία εξέλιξης της, παρέχοντας τις πιο εξειδικευμένες και συμφέρουσες λύσεις.

Έτσι κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας μέχρι τώρα, απαραίτητη προϋπόθεση για σωστές συνεργασίες και άμεσα αποτελέσματα.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ…

“ Είμαι ο εκπρόσωπος της εξαγωγικής βιοτεχνίας T.M.P. FILTERS και συνεργάζομαι με το φοροτεχνικό γραφείο Thesslogistes 15 χρόνια. Η επιχείρηση μου έχει ωφεληθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια γιατί η ομάδα του Thesslogistes εργάζεται με πάθος και εντιμότητα. Γνωρίζει πολύ καλά όλα τα προγράμματα του ΟΑΕΔ και είναι αποτελεσματική στις εφορίες πάντα πολύ τυπικές και δραστήριες.  ”

T.M.P. FILTERS

“ Είμαι η Θεοδώρα Τσομπανάκη και διευθύνω το γυμναστήριο somatic στην Καλαμαριά, με 6 άτομα προσωπικό. Το φοροτεχνικό γραφείο Thesslogistes διαχειρίζεται τα φοροτεχνικά μου εδώ και 5 χρόνια η συνεργασία είναι άψογη και το καλύτερο από όλα είναι ότι έχω πάντα άμεση ενημέρωση για οποιοδήποτε θέμα προκύπτει. Επίσης είναι πάντα αποτελεσματικοί ως προς τις μισθοδοσίες και υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη. ”

Θεοδώρα Τσομπανάκη 

SOMATIC

“ Το φοροτεχνικό γραφείο Τhesslogistes μου προσφέρει τις υπηρεσίες του εδώ και 25 χρόνια. Έχω εργοστάσιο κατασκευών και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αφού κάθε χρόνο με την εξαιρετική τους δουλειά, καταφέρνουν να χρησιμοποιούν κάθε νόμιμο τρόπο ώστε να μην πληρώνω υπέρογκους φόρους. ”

Χατζέλης Χρήστος 

E-SHOMPES

“ Είμαι ο Αντώνιος Παπαδόπουλος εκπρόσωπος και διαχειριστής της κατασκευαστικής εταιρείας “ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΟΕ” η συνεργασία μου με την ομάδα στο Thesslogistes διαρκεί 25 χρόνια με άψογα αποτελέσματα σε φορολογικά αλλά και μισθολογικά θέματα. Η εξυπηρέτηση είναι πάντα άμεση γεγονός που διευκολύνει πάρα πολύ την καθημερινότητα μου. ”

Αντώνιος Παπαδόπουλος 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΟΕ 

“ Ονομάζομαι Παπαδόπουλος Δημήτριος και έχω εισαγωγική επιχείρηση αντιπροσωπίας ιταλικών παπουτσιών. Πριν από τη συνεργασία μου με το Thesslogistes είχα πολλά προβλήματα με τα φορολογικά θέματα της  επιχείρησης μου. Η ομάδα στο Thesslogistes βρίσκει πάντα ιδανικές λύσεις για κάθε περίπτωση και με έχει βοηθήσει πολλές φορές. ”

Παπαδόπουλος Δημήτριος

Premier Shoes